How to make a space for people to live and work in Boston architecture firms July 9, 2021 July 9, 2021 admin

The Boston architecture firm of Bayside and the design firm of The Reformer teamed up to create a new, larger space in a busy residential neighborhood.

Located on Beacon Street between Beacon and Lexington Avenues, the space was designed by Baysides Design and designed to resemble an old school office building, complete with a large open-plan meeting space and two small office spaces.

Located within a walkable, bikeable area, the building is designed to connect with the surrounding area.

“The building itself is an old office building,” said The Reactor.

“We wanted to create an open space that’s connected to Beacon Street and that’s also designed to feel like an old building.

We wanted to be able to create something that was connected to both buildings and create a sense of community and community feel.

It’s a place where people can work, meet and play, and be able come and work, work, and play.

We created this building to give people a space to actually live and to be connected to the rest of Boston.”

The Reverb, which has offices in New York, London, and Berlin, has worked with many architects to design large, modern office buildings in Boston, but this is the first time they’ve used Boston architecture for a large, open space.

The Reactory is also responsible for the new Reactor Space, which was designed with the help of TheReactor and Baysites Design.

The building will include a small office, a conference room, and a meeting room for the developers to gather ideas for the design of the space.

Baysite’s project is being funded by a $1.2 million grant from the Boston Housing Authority and will be open to the public beginning in late 2019.

The buildings exterior, which will include large, steel beams and glass, is expected to open in 2021.